Kosanović: Mislio sam da me selektor neće pozvati

Miloš Kosanović našao se na spisku selektora Srbije Slavoljuba Muslina za duel šestog kola D grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine protiv Velsa, koji je na programu 11. juna.


Štoper Standarda iz Liježa u razgovoru za Sportski žurnal je priznao da nije očekivao poziv selektora, ali da mu se potajno nadao.

– Mislio sam da me selektor neće pozvati, dok sam se sa druge strane potajno nadao da će moje ime ipak biti na spisku. Mislim da je poziv došao u pravom trenutku i da mogu odgovoriti na sve zahteve koji pred mene budu postavljeni. Vels je jedna od najznačajnija utakmica za nas i pozitivan rezultat nam daje realan okvir za razmišljanje o Mondijalu u Rusiji, rekao je Kosanović za Sportski žurnal.

Nekadašnji defanzivac Mladosti iz Apatina, Krakovije i Mehelena istakao je da nije zadovoljan sezonom u Belgiji i da je pravu priliku dobio tek u prolećnom delu sezone.

– Prvi deo sezone nisam igrao, tako ni u Ligi Evrope i Kupu Belgije. Vratio sam se tokom zimskih priprema, ali nismo ostvarili značajniji uspeh niti što smo zacrtali na početku sezone. Zato za sezonu mogu reći da nije bila uspešna. Potrebno je da vratimo stabilnost u klub, što će igračima pružiti mogućnost da razmišljaju samo o terenu. Očekujem da će biti stvorena nova, pozitivnija energija, dodao je Kosanović.
 

Komentari