Đoković: Očekujem najbolje Timovo izdanje i biću spreman za to

Novak Đoković je napravio još jedan korak ka odbrani titule na Rolan Garosa, ali ga do cilja očekuje još dosta posla. U osmini finala najbolji srpski teniser je sporo krenuo, ali je u tri seta završio posao protiv Alberta Ramosa Vinjolasa.

– Nisam počeo kako sam želeo, a Ramos je igrao dobro. Prvi set je mogao da ode i na drugu stranu, ali sam zadovoljan što sam dobio u taj-brejku. Posle toga sam igrao mnogo slobodnije i sa mnogo više samopouzdanja. Mnogo je bolji osećaj kada dobiješ set posle jednog sata i dvadeset minuta igre, nego kada izgubiš, rekao je Đoković.

Sledeći Novakov rival je Dominik Tim, koji u pet predhodnih međusobnih duela ne zna za pobedu protiv Đokovića. Nedavno je u Rimu srpski teniser slavio sa 6:1, 6:0.

– To što nikada nisam izgubio od njega može malo da mi pomogne na psihološkom planu, ali svakako neće biti presudno. Očekujem da će Tim biti motivisan i da će odigrati svoj najbolji tenis. Biću spreman za to. Činjenica da sam ga pobedio nekoliko puta na šljaci mi daje samopouzdanje i nadam se da ću moći da učinim isto i u našem sledećem meču, rekao je Đoković.

Komentari