Kokeza pred Vels: Preduzeli smo sve mere poučeni prethodnim iskustvima

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Goran Bunjevčević nedavno je izjavio da postoje opravdane sumnje da će huligani izazivati incidente na utakmici šestog kola D grupe kvalifikacija za Mundijal u Rusiji između Srbije i Velsa, koja je na programu u nedelju, 11. Juna od 20.45 časova na stadionu "Rajko Mitić".


Prvi čovek srpske fudbalske organizacije Slaviša Kokeza istakao je da su preduzete sve mere, kako bi ovaj događaj protekao u najboljem redu.

Nadamo se da će sve proteći u najboljem redu. Svakome ko voli svoju zemlju, tako nešto ne može da mu padne na pamet. Poučeni prethodnim iskustvima, preduzeli smo sve mere, kontaktirali smo državne institucije i organe, imali smo sastanak sa predstavnicima policije. Razgovarali smo o tome koje nepoželjne stvari eventualno mogu da se dogode, rekao je Kokeza, a prenela agencija Beta.


Kokeza je naglasio da je atmosfera u timu sjajna i nada se da će "Orlovi" napraviti još jedan korak ka Svetskom prvenstvu 2018. godine.

Atmosfera je izuzetno dobra, pozitivna, tako da se nadamo da ćemo uspeti da pobedimo Vels. Sve naše ambicije i želje idu u tom pravcu. Reprezentativci daju maksimum na svakom treningu, samo tako treba da nastave, dodao je predsednik FSS.
 

Komentari