Prijović: Čast mi je da igram za Srbiju, očekujem puno od sebe

Fudbalsku reprezentaciju Srbije u nedelju, 11. juna od 20.45 časova na stadionu "Rajko Mitić" očekuje utakmica protiv Velsa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.


Na spisku selektora Slavoljuba Muslina po prvi put se našao i Aleksandar Prijović.

Napadač solunskog PAOK-a istakao je da se odlično uklopio sa novim saigračima i da mu je velika čast što će igrati za Srbiju.

Najveća čast mi je poziv reprezentacije Srbije, odlično sam primljen od momaka, olakšali su mi dolazak. Ostvario sam san, nadam se da ću dobiti priliku. Dobro sam se adaptirao na tim, spreman sam da igram. Želim da budem na terenu. Ne želim da pričam o protivnicima, radije govorim na terenu, rekao je Prijović, a prenele Novosti.


Prijović je nastupao za Srbiju u mlađim kategorijama, ali je potom prihvatio poziv Švajcarske U-20. Sada je stigao do A tima naše zemlje. Snažni centarfor objasnio je razloge svojih pređašnjih odluka i naglasio da će uvek davati maksimum u nacionalnom timu.

Kada je prvi kontakt uspostavljen bio sam iznenađen. Ne osećam pritisak, puno očekujem od sebe i želim da pružim svoj maksimum na terenu. Znam koliko je bitna utakmica za čitavu zemlju. Dve godine nisam dobio poziv Srbije kada sam bio član Siona, pa me je predsednik tog kluba nagovorio da prihvatim da igram za Švajcarsku. Tome nisam davao značaj, gledao sam na to kao da igram za klub. Ako neko misli da je to izdaja, onda se izvinjavam, dodao je Aleksandar Prijović.


 

Komentari