Milojević proziva u petak: Insistiram na disciplini

Novi šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević u petak, 09. juna, izvršiće prozivku igrača na početku priprema za novu sezonu. 


Okupljanje je zakazano za 11 časova, i tom prilikom fudbaleri će biti upoznati sa novim sistemom rada, ali i novim članovima stručnog štaba čija će imena sutra biti poznata.

— Volim da radim sa igračima i važno mi je da i oni vole da rade. Postoji mnogo segmenata na kojima treba raditi. Mislim da je ovde u našoj zemlji, za razliku od zemalja u inostranstvu, stav mladih igrača prema odnosu, prema treningu i radu je pogrešan, i na tome najpre moram da poradim. Prečesto mišljenja i spoljna dešavanja utiču na njihov rad, a samo radom mogu doći do rezultata, i siguran sam da ću uspeti da im to pokažem. Zvezda ima jako talentovane mlade igrače, znaju šta je Crvena zvezda i treba sesti i razgovarati sa njima. Imaju puno prostora za razvitak i ja sam spreman da im to pružim. Jedva čekam da se upoznam sa igračima, mada ih dosta i poznajem. Neke sam upoznao i kada su bili jako mali. Uživam u treningu, u radu, volim da treniram, imam energiju — rekao je Milojević.

Jedna od stvari na kojima će Milojević insistirati je i disciplina.

— Insistiram na disciplini i organizaciji, kao i međuljudskim odnosima. To su najvažniji faktori. Odnos između mene i mog stručnog štaba mora da bude profesionalan, i moramo da znamo šta hoćemo. Svi smo profesionalci, svi želimo da osvajamo trofeje. Zvezda je veliki sistem, Zvezda je najveći klub na ovim prostorima, i po istoriji, i po generacijama koje su nam ostavile veliki zalog. Moram da dam sve od sebe da nastavim tradiciju tih ljudi. Mnogo fudbalera i trenera je dolazilo u Crvenu zvezdu, ali treba ostaviti neki trag. Volim izazove, volim da se takmičim sa najboljima, i drago mi je da sam u klubu koji ima svoje zahteve koje nameće istorija. Mogu da obećam da ću mnogo da radim, jer to je moj način života — rekao je Milojević.

Komentari