Terzić: Vučić me je pozvao da dođem u Zvezdu, ako izgubim njegovu podršku…

Generalni direktor Crvene zvezde bio je u centru pažnje u završnici Super lige zbog čestih konferencija za medije na kojima nije birao reči optužujući za gubitak titule Fudbalski savez Srbije, Partizan, "unutrašnjeg neprijatelja"…


Nekadašnji štoper OFK Beograda je po završetku prvenstva "spustio loptu" i po svoj prilici će nastaviti da obavlja funkciju na koju je dao ostavku pre dve godine.

– Tada sam rekao da kao tehničko lice ostajem da zastupam klub do izbora novog rukovodstva. Pošto se na izborima 11. oktobra niko nije javio, dan kasnije Upravni odbor je odbacio moju ostavku. Dakle, spekulacije da sam dve godine direktor u ostavci su netačne i zlonamerne. Moj mandat traje do 2019, godine, rekao je Terzić u intervjuu koji je dao za NIN.

Terzić tvrdi da uspešno obavlja svoju funkciju i da sada ne razmišlja o ostavci.

– Ne mogu da podnesem ostavku ako sam uspešan. Klub je bio pred gašenjem, bio je spreman Unapred pripremljeni plan reorganizacije (UPPR), odlazak u treću ligu, gašenje, pa fuzija sa trećim klubom… Titule nisu jedini parametar. Prepolovili smo dug. Dugoročno, urađeno vredi više od pet-šest titula. 

Direktor crveno-belih je otkrio kako je došao na "Marakanu" i pod kojim uslovima će otići.

– Došao sam na poziv Aleksandra Vučića. On me je jednom pozvao i rekao: „Mislim da si ti jedini sposoban da vodiš Crvenu zvezdu. Voleo bih da to prihvatiš“. Eto, tako je bilo. Prvi put kada osetim da nemam podršku predsednika Vučića otići ću iz kluba. Iz poštovanja prema njegovoj funkciji i ličnosti. Ako on misli da ne radim dobro posao odmah ću otići, poručio je Terzić za NIN.

Komentari