Tim sa Grbavice želi fudbalera Partizana

Fudbaler koji je u Partizan stigao iz banjalučkog Borca, završio je pozajmicu u Slobodi iz Tuzle.


Aleksandar Subić stigao je u Humsku kao veliko pojačanje, i rešenje za poziciju levog beka. Odigrao je nekoliko dobrih utakmica, kako u prvenstvu, tako i u Ligi Evrope. Međutim, kada je na trenersku klupu seo Ivan Tomić, Subić je izgubio mesto, i sugerisano mu je da ode na pozajmicu u ekipu Slobode iz Tuzle, člana Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Subić je za Slobodu odigrao 22 utakmice, postigao je 4 gola, ali upisao i 5 asistencija u prvestvu, a imao je i dva nastupa u Kupu BiH.

Pošto mu ugovor sa Partizanom traje do 2019. godine 23-godišnji fudbaler je dužan da se javi novom treneru Miroslavu Đukiću, i da pokuša da se izbori za nastavak karijere u srpskom šampionu.
   
Ipak, ukoliko za njega ne bude mesta u Partizanu, za Subića je zainteresovan vicešampion Bosne, ekipa Železničara iz Sarajeva, koja ga već dugo prati, i želela bi da ga vidi na Grbavici.

– Dolazim na prozivku u Humsku, pa ću posle da odlučim šta ću. Želja me je zvao, ali bih želeo da dobijem šansu da se nametnem novom treneru Đukiću, i zaigram u kvalifikacijama za Ligu šampiona, rekao je Subić za portal Sportsport.ba.

Komentari