Muslin: Nismo slučajno na prvom mestu, naš cilj su tri boda

Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju, 11. juna od 20.45 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje Vels u susretu šestog kola Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.


Srbija je lider grupe D sa 11 bodova, koliko ima i drugoplasirana Republika Irska. Vels je osvojio sedam bodova i nalazi se na trećoj poziciji.

Strateg "Orlova" Slavoljub Muslin istakao je da je Srbija najkavlitetnija ekipa u grupi D i da njegovi izabranici imaju sve u svojim nogama.

Imamo kvaliteta da dobijemo sve, što smo i pokazali. Nismo izgubili ni jedan meč od početka i sada sve zavisi od nas. Mislim da smo najkvalitetnija ekipa u ovoj grupi, imamo dobre igrače… Bitno je da ne pravimo individualne greške, da ih eliminišemo, da budemo još efikasniji. Ne zavisi sve samo od nas zato što smo prvi u grupi i što imamo tu malu zalihu, već po kvalitetu, po igri i mogućnostima. Mislim da možemo da završimo prvi u grupi, rekao je Muslin, a prenela agencija Beta.

Selektor Srbije se osvrnuo i na kvalitete sutrašnjeg rivala, ali još jedanput apostrofirao da je ekipa maksimalno spremna da napravi još jedan korak ka plasmanu na Mundijal.

Znamo da imamo jakog protivnika koji ima iskustva u ovakvim utakmicama. Znamo za njihov rezultat na Evropskom prvenstvu, ali i mi imamo adute i kvalitet, što smo pokazali u prvih pet utakmica. Mislim da nije slučajnost što smo na prvom mestu i uradićemo sve da ostanemo na njemu. Spremali smo se s velikom željom. Dobro smo odradili pripreme i dobro se spremili za sutrašnjeg protivnika. Spremni smo i siguran sam da ćemo pred nadam se punim stadionom odigrati kako treba. Naš cilj je da dodjemo do tri boda koji su nam neophodni za plasman u Rusiju.

Muslin je dodao da ukoliko naši reprezentativci odigraju čitav susret na maksimalnom nivou, da rezultat sigurno neće izostati.

Treba da odigramo svih 90 minuta maksimalno, na našem nivou. Ukoliko tako bude odmah se vidi rezultat. Tako je bilo i na prethodnim utakmicama, dodao je Slavoljub Muslin.
 

Komentari