Kapitena jako pogodila eliminacija Partizana

Partizan je porazom u polufinalu od FMP-a, prokockao šansu da pokuša da osvoji titulu u direktnom duelu sa večitim rivalom Crvenom Zvezdom.
   

Više od eliminacije, navijače crno belih je pogodila nemotivisana partija košarkaša Partizana, a jedini izuzetak bio je naijiskusniji, kapiten Novica Veličković.

Ne znam šta da kažem, poraz na domaćem parketu, u dvorani Aleksandar Nikolić, nas je izbacio iz koloseka, i nije bilo dovoljno vremena da se oporavimo od tog šoka, i izgubili smo i drugi meč. Šta je tu je…Mene ovo nenormalno pogađa, i teško mi je i da govorim o tome. Borio sam se i trudio da dam svoj maksimum, očigledno da to nije dovoljno, rekao je kapiten Partizana novinarima, koje je zanimalo da li će navijači i naredne sezone gledati Veličkovića u crno belom dresu.

U ovom trenutku ne znam da li ostajem. Imam porodicu, i dosta stvari koje su promenile moj život. Sledi letnja pauza pa ću se posvetiti najbližima. Cele sezone sam bio na putu, i trpeli su moju konstantnu nervozu. Mislim da moja porodica zaslužuje da budem stalno uz nju. I dalje sam u nekom šoku, ne zna šta da vam kažem, ostavio je zainteresovane predstavnike sedme sile bez konkretnog odgovora Novica Veličković.

Komentari