Karte za Vels na dan utakmice samo na blagajnama stadiona Partizana

Sve je spremno za početak utakmice između Srbije i Velsa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.


Prodato je oko 30 hiljada karata, a večeras do 19 časova ulaznice se mogu nabaviti na stadionu "Rajko Mitić", na kojem je i zakazan okršaj "Orlova" i "Zmajeva" u nedelju od 20.45 časova.

Fudbalski savez Srbije obavestio je javnost, da će se na dan utakmice, 11. juna, karte isključivo moći nabaviti na blagajnama stadiona Partizana. Kapije stadiona "Rajko Mitić" biće otvorene od 18.30 časova u nedelju.

Interesovanje za kvalifikacioni duel između najboljih reprezentacija Srbije i Velsa je ogromno, a tome u prilog ide i broj karata koje su do sada pronašle vlasnika, blizu 30000. Ulaznice za susret koji Orlove može da približi Svetskom prvenstvu u Rusiji prodaju se još danas na blagajnama stadiona Crvene zvezde (od 11 do 19 časova), a na dan utakmice one se mogu kupiti isključivo na blagajnama stadiona Partizana. Kapije našeg najvećeg stadiona biće otvorene od 18,30 a zbog kontrola prilikom ulaska na stadion i velikih gužvi koje se očekuju, poželjno je da se na vreme krene ka stadionu, stoji u saopštenju na sajtu FSS.
 
 

Komentari