Obradović: Sve devojke su iskoristile šansu

Ženska rukometna selekcija Srbije je ubedljivim trijumfom u Padovi protiv Italije (33:23) gotovo obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo u Nemačkoj, koje će se održati od 1. do 17. decembra.


Zbog pobede izražene sa deset golova razlike i evidentne razlike u kvalitetu, revanš u Nišu, koji je na programu u sredu 14. juna biće puka formalnost za reprezentativke Srbije.

Selektor Ljubomir Obradović bio je zadovoljan igrom svojim izabranica i naglasio je da su sve igračice iskoristile ukazanu priliku.

Čestitam devojkama na prikazanoj igri i pobedi. Odigrali smo dosta dobro na početku, ušli u meč kako je potrebno i poveli. To nam je dalo sigurnost za dalji tok utakmice. Sa promenom zonskih formacija poremetili smo protivnika, tako da se završilo sa povoljnim rezultatom za Srbiju. Sve devojke su igrale, iskoristile šansu, što je posebno značajno na ovakvim utakmicama koje donose iskustvo. Drago mi je da je bilo ovoliko navijača, da je ambijent bio pravi i da su se u tome devojke snašle, rekao je Ljubomir Obradović, a preneo sajt RSS.
 
 

Komentari