Planić: Zanima me jedino Vojvodina

Bogdan Planić je imao uspešnu sezonu u ekipi Vojvodine.


Dobre partije defanzivca rođenog u Užicu nisu promakle ni večitim rivalima. Naime, po srpskim medijima se ovih dana pisalo kako su i Crvena zvezda i Partizan zainteresovani da dovedu Planića u svoje redove ovoga leta.

Planić je za Dnevnik istakao da mu prija interesovanje večitih rivala, ali da nije konkretno razgovarao sa predstavnicima beogradskih klubova. Podsetimo, 25-godišnji štoper je već igrao za Crvenu zvezdu.

Lagao bih ako bih rekao da mi ne prija to što su dva velika kluba pokazala da bi volela da me vide u svojim redovima. To je svojevrsno priznanje i potvrda mojih dobrih partija u prošloj sezoni, ali, najiskrenije, o tome uopšte ne razmišljam. Nisam imao baš nikakve kontakte s predstavnicima beogradskih klubova, baš kao ni sa klubovima iz inostranstva, rekao je Planić za Dnevnik.

Planić je dodao da je pod ugovorom sa Vojvodinom, da mu je dobro u Novom Sadu i da neće žuriti sa promenom sredine.

U ovom trenutku jedino me zanima Vojvodina i da se što bolje spremimo za novu sezonu. Atmosfera u ekipi veoma je dobra, svi fudbaleri nastoje da se pokažu u najboljem svetlu, neki da zasluže  mesto u prvom timu, neki da potpišu profesionalne ugovore. Drago mi je, s druge strane, što su bile primećene moje dobre partije, ali moram da naglasim da su one zasluga i mojih saigrača. Došao sam iz OFK Beograda u veći i bolji tim, a odavno se zna da je onda mnogo lakše igrati i pokazati sve ono što umete. Nastaviću u istom stilu, a priče o nekoj promeni sredine ostavimo za neko drugo vreme, dodao je štoper Vojvodine.
 

Komentari