Još jedan novajlija stigao u Vojvodinu

Fudbalski klub Vojvodina doveo je još jednog novog igrača pred početak nove sezone. Ugovor sa crveno-belima u trajanju do juna 2019. godine potpisao je Milan Bubalo, koji se pre dva dana već priključio ekipi na pripremama na Zlatiboru, a odigrao je i jedan prijateljski meč protiv Jedinstvo Puteva i pritom uspeo da se upiše u strelce.


Milan Bubalo je rođen 21. jula 1990. godine u Beogradu, a seniorsku karijeru počeo je u Inđiji. Potom je igrao još za Hajduk (Kula), Koper (Slovenija), Gjeongnam (Južna Koreja) i tajlandske klubove Muantong junajted, Pataja junajted i BEK Tero Sasana. Igra na poziciji desnog krila, mada je često bio i u ulozi napadača.

– Vojvodina je veliki klub, sa mnogo velikom tradicijom i iza sebe ima armiju navijača. Jednostavno, zna se šta je Vojvodina i tu nema šta mnogo da se priča. Utisci za sada su mi odlični. Imamo mladu ekipu, sad samo treba da se uklopimo i da radimo – rekao je Bubalo.

Fudbaleri Vojvodine danas će odigrati novu prijateljsku utakmicu protiv ekipe Jedinstvo Putevi, a boravak na Zlatiboru planiran je do 18. juna.

Komentari