Džikić kandidat za trenera Budućnosti

Košarkaši Partizana završili su sezonu porazom od FMP-a i sa dosta zebnje i neizvesnosti dočekuju predstojeće leto i novu sezonu. 


Jedno od važnih pitanja tiče se sudbine Aleksandra Džikića na klupi crno-belih pošto zainteresovani klubovi čekaju svoju šansu i žele da ga vide na svojoj klupi.

Prvi čovek Budućnosti, Dragan Bokan, potvrdio je da je Džikić jedan od kandidata da zameni Ilijasa Zurosa, koji je napustio Podgoričane pred kraj sezone zbog zdravstvenih problema. 

– Pre izvesnog vremena razgovarao sam sa njegovim agentom Miodragom Ražnatovićem, koji mi je rekao da Džikić ne želi da priča dok se ne završi sezona, tako da još nismo razgovarali. Očekujem da pitanje trenera rešimo u narednih sedam do deset dana, rekao je Bokan za "Večernje novosti".

Bokan je pojasnio zašto je teško izvodljiv nastavak saradnje sa Zurosom.

– Posle odlaska Dejana Radonjića, zatim i Igora Jovovića nemamo kontinuitet, zbog čega ćemo uraditi reorganizaciju kluba od rukovodstva do trenera. Zuros, koji je prošle sezone bio šef stručnog štaba, zbog obaveza koje ga očekuju kao selektora reprezentacije Gruzije propustio bi 35 dana klupskih priprema, a takođe bio bi odustan i tokom dva prozora FIBA u novembru i februaru, dodao je Bokan.

Komentari