Ub: Otvoren stadion “Dragan Džajić”

Stadion na kojem igra Jedinstvo sa Uba od 12. juna zvanično nosi naziv po legendi Crvene zvezde i jugoslovenskog i srpskog fudbala Draganu Džajiću.


Na velikoj svečanosti otvoren je renovirani fudbalski stadion "Dragan Džajić", a organizator ove akcije bio je i sadašnji reprezentativac Srbije, takođe rođeni Ubljanin Nemanja Matić.

Takođe, tribine na stadionu dobile su imena po Dušanu Saviću i Radosavu Petroviću.

Manifestaciji su prisustvovali slavni Ubljani Dušan Savić, Nemanja Matić i Radosav Petrović, zatim reprezentativac Branislav Ivanović, predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović kao i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Goran Bunjevčević.

Drago mi je što ljudi iz ovog mesta i Nemanja Matić došli na ideju da ovaj stadion nosi moje ime. Ovo je malo mesto, koje je dalo veliki broj igrača. Najvažnije od svega je da se posla Ratka Čolića, Dušana Savića, Nemanje Matića, Radovana Petrovića i mene produži taj kontinuitet uspešnih fudbalera Ubljana za šta je potreban ozbiljan rad, koga će biti s obzirom na to koliko se Nemanja Matić oko svega angažovao. Treba da gajimo tradiciju i da ovo malo mesto nastavlja da pravi igrače za reprezentaciju, rekao je Dragan Džajić, a preneo sajt Crvene zvezde.
 
 

Komentari