Lalatović o Čukaričkom i Evropskom prvenstvu

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović nije se pojavio na prvom treningu "brđana" za novu sezonu, zbog obaveza u mladoj reprezentaciji Srbije.


Strateg belo-crnih sa Banovog brda priključiće se pripremama ekipe po završetku Evropskog prvenstva za mlade u Poljskoj.

Naravno da volim da sam uz ekipu koju treniram i prvi put sam u situaciji da nisam bio na prozivci svojih igrača. Verujem da se moje odsustvo neće osetiti, jer domaće prvenstvo počinje 22. jula i ako mlada reprezentacija uđe u finale evropskog prvenstva odnosno ukoliko ostanemo do kraja u Poljskoj imaću još 23 dana da sa Čukaričkim sprovedem u delo svoje zamisli pred Superligu. Veći deo igrača je ostao na okupu i oni svi mene dobro znaju i šta ja hoću, rekao je Lalatović, koji kao selektor mlade reprezentacije Srbije boravi na pripremama pred Evropsko prventsvo u Poljskoj, za klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog radiće po posebnom programu, koji je Lalatović dostavio svojim saradnicima, u koje ima neograničeno poverenje.

Ostavio sam raspored šta će svaki dan da se radi i kad imaju dva i kad imaju jedan trening. Imam ogromno poverenje u trenere Pavla Delibašića i Mihajla Jurasovića, a najveće poverenje u svoje igrače.

Trener Čukaričkog smatra da je Čukaričkom mesto u Evropi kao najorganizovanijem klubu u Srbiji.

Čuka je najstabilniji i najorganizovaniji klub u kom sam do sad radio. Nisam ni u jednom klubu ranije doživeo da plata ne kasni, a u Čukaričkom nema naikakvih kašnjenja i uvek kažem da srpski fudbal treba da čuva ljude kao što je gazda Čukaričkog Dragan Obradović.

Pripreme "orlića" teku po planu, a ambicije su plasman plasman u narednu rundu.

Na pripremama smo sproveli u delo sve što sam zamislio, u prejakoj smo grupi sa Portugalijom, Španijom i Makedonijom, a najbitnije je damo svoj maksimu na svakoj utakmici. Samo da igraju kako mogu i nadam se da ćemo proći – šanse su 50:50, dodao je selektor Srbije U-21.
 

Komentari