Milić: Verujem da ćemo biti jedna dobra Crvena zvezda

Nemanju Milića je povreda sprečila da pokaže više u prvoj polusezoni u dresu Crvene zvezde.


Međutim, u nekoliko navrata je dokazao da će biti pojačanje za klub iz Ljutice Bogdana i da u budućnosti od njega treba očekivati zapažene partije.

Krilni fudbaler se nalazi na svojim prvi letnjim pripremama sa Crvenom zvezdom. Milić je izneo svoje utiske nakon prva dana rada na Zlatiboru.

Utisci nakon juče i danas su super i sve ovo je očekivano. Ko zna koje su nam ovo pripreme i znamo šta nam je posao. Ovde smo da se što bolje spremimo za start sezone, a ne sumnjam da će treninzi biti odlični i da ćemo kako treba dočekati kvalifikacije za Ligu Evrope, rekao je Milić, a preneo klupski sajt Crvene zvezde.

Nekadašnji fudbaler Spartaka veruje da dolaze bolji dani za Crvenu zvezdu,

Milojević je odličan trener, to je pokazao svojim radom u prethodne tri godine i siguran sam da će nas sad dobro spremiti. Verujem da ćemo biti jedna dobra Crvena zvezda i bolja nego prethodne sezone.

Kvalifikacije za Ligu Evrope počinju već 29. juna. Milić je svestan da ekipa tada ne može biti na nivou potpune fizičke spreme, ali se nada da će ekipa kroz takmičenje doći do željene forme.

Pitanje je da li možemo biti 100% spremni za tu prvu utakmicu ali mi ćemo se i kroz te mečeve pripremati. Nadam se da ćemo i njih odigrati dobro i onako kako treba i da ćemo onda za start prvenstva biti u onoj pravoj formi, dodao je Nemanja Milić.
 

Komentari