Gradonačelnik dočekuje orliće

Mlada reprezentacija Srbije koja se od 1. juna nalazi na okupu za Evropsko prvenstvo koje se od 16. do 30. juna održava u Poljskoj, sutra napušta Gnjivino, grad u kome su se Đurđević i saigrači pripremali prethodnih sedam dana za duele koje ih očekuju na samitu najboljih mladih reprezentacija Evrope. 


Selekcija koju vodi Nenad Lalatović sutra dolazi u Bidgošć i hotel Holidej In koji će biti baza „orlićima“ tokom boravka u ovom gradu. Srbija prvi meč na do sada najjačem Prvenstvu Evrope za mlade selekcije, igra 17. juna od 18,00 protiv Portugala, finaliste poslednjeg EP. Tri dana kasnije na megdan našim momcima izlazi BJR Makedonija, a 23. juna sledi duel za koji su već raspodate sve karte, meč sa Španijom. 

A koliki značaj Bidgošć i njegovi stanovnici pridaju gostima iz Srbije, najbolje svedoči podatak da će sutra na dočeku naše selekcije, koji se očekuje oko 19,00 biti gradonačelnik ovog lepa poljskog grada koji broji blizu pola miliona stanovnika. 

Srbija će sve tri utakmice u grupi igrati na stadionu u Bidgošću a interesovanje za sve duele je veliko, jer u ovom gradu znaju da će im gosti biti igrači koji su o omladinskom uzrastu bili prvaci Evrope, odnosno šampioni sveta za reprezentacije do 20 godina. Selektor Nenad Laltović će sutra da održi konferenciju za medije na kojoj će da upozna javnost sa dosdašnjim delom priprema pred premijerni meč sa Portugalom. 

Komentari