Leonardo se još nije priključio Partizanu, ali je od menadžera stiglo obećanje

Leonardo se još uvek nije priključio pripremama Partizana, ali su crno-beli po svemu sudeći izvojevali još jednu važnu pobedu kada je u pitanju saradnja sa Brazilcem.


Delegacija crno-belih vratila se iz Barselone gde je razgovarala sa njegovim menadžerom Dmitrijem Seljukom, koji je, prema saznanjima Mozzartsporta, obećao da će Leonardo ostati u Humskoj.

Naravno, postoje određeni uslovi, na postojeći ugovor biće dodati novi bonusi, a za sada je tajna šta je za sebe isposlovao Seljuk.

Poznato je i da će iz ugovora biti izbačena klauzula po kojoj će bilo klub koji u Humsku donese 2.5 miliona evra moći da kupi Leonarda, odnosno biće izbačena za sve, osim za Leonardovog menadžera.

Ona će ostati ekskluzivno vlasništvo Dmitrija Seljuka, što u prevodu znači da ukoliko on dođe sa identičnom ponudom ona će postati važeća i Leonardo će moći da napusti Srbiju.

Ostaje da se vidi kada će se Leonardo staviti na raspolaganje novom treneru Miroslavu Đukiću, ali kako stoje stvari igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Komentari