Kraljica sportova ima samo jednu kraljicu u Srbiji!

LONDON, ENGLAND - AUGUST 11: Ivana Spanovic of Serbia competes in the Women's Long Jump final during day eight of the 16th IAAF World Athletics Championships London 2017 at The London Stadium on August 11, 2017 in London, United Kingdom. (Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images - for IAAF)

Atletski savez Srbije proglasio je danas Ivanu Španović, za najbolju atletičarku u 2017. godini, objavljeno je na sajtu Atletskog saveza.

Kako se bliži kraj godine, tako je sve više različitih ceremonija gde se dobijaju određena priznanja za ostvarene uspehe u svetu sporta, ali i drugim sferama.

Danas je Atletski savez Srbije po šesti put u nizu dodelio nagradu Ivani Španović za atletičarku godine u našoj zemlji. Ivana je ovu godinu u srpskoj atletici učinila jednom od najuspešnijih u poslednje vreme osvojivši zlato na Evropskom prvenstvu u Beogradu, dok je svoju takmičarsku sezonu završila kao vodeća na svetskoj rang listi i pobednica Dijamantske lige drugu godinu za redom.

 – Priznanja i nagrade ovog tipa predstavljaju mi dodatni motiv za još bolje rezultate u 2018.godini. Prva prilika za to biće već na Svetskom prvenstvu u dvorani koje se održava u Birmingenu od 01. do 04. marta 2018. godine, rekla je Ivana Španović.

Komentari