Članarina za prenose Sportske centrale: Uplatom članarine kreditnom karticom username i password za prenose dobijate odmah! NAPOMENA: Sve vesti Sportske centrale su otvorene za čitanje i za njih nije potrebna članarina. Naplaćuju se samo video prenosi u visokom kvalitetu koji su rezervisani samo za članove i gde nema prekida, seckanja, niti zastoja u slici. Takođe, na video prenosu za članove nema apsolutno nikakvih reklamnih banera.

PayPal

Članarina preko PayPal-a, najsigurnijeg sistema za naplatu preko Interneta! Stalna dvomesečna članarina za Sportsku centralu (€ 8.95 / dvomesečno)! Make payments with PayPal – it's fast, free and secure!
 
  Ukoliko imate PayPal, ali nemate kreditnu karticu: Javite nam se radi jednostavnog načina uplate direktno na našu e-mail adresu preko PayPala!

Skrill (ex. Moneybookers)

Plaćanje preko Skrill Članarina za Sportsku centralu na 6 meseci Sa vašeg naloga na www.skrill.com pošaljite 16.95 eur na e-mail adresu payment@sportskacentrala.com.U komentaru uz uplatu možete da navedete željeni username i password za nalog na Sportskoj centrali. Poništavanje postojeće članarine: Članarinu uplaćenu preko PayPala možete da poništite sami – ulogujte se na vaš nalog na http://www.paypal.com i tamo poništite članarinu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se e-mailom na sport@sportskacentrala.com. HVALA VAM!