Jarić u Minesoti, stiže na pripreme

  Od NBA urednika Sportske centrale

  EKSKLUZIVNO!Višemesečna misterija oko budućeg kluba Marka Jarića u NBA ligi je konačno razrešena. Kao što je još tokom letnje lige u Las Vegasu pre šest nedelja na najavio upravo za Sportsku centralu, Marko će svoju NBA karijeru nastaviti u Mineapolisu.

  Naš reprezentativni plejmejker je ljubazno, u svom stilu, prvi intervju po završetku pregovora dao za Sportsku centralu.

  – Evo, baš ste me našli u Stejpls centru dok potpisujem ugovor, rekao je naš reprezentativac u razgovoru za Sportsku centralu.

  Jarić je potvrdio da je rešenje pronaðeno potpisivanjem novog ugovora sa Klipersima i istovremenim trejdom za Sema Kasela, prava na jedan dodatni izbor na NBA draftu sledeće sezone i nekoliko miliona dolara, dok je Jarić potpisao novi šestogodišnji ugovor sa Minesotom vredan čitavih 40 miliona dolara.

  Nas je naravno najviše interesovalo kada će se Jarić pridružiti drugovima iz reprezentacije, koji prolivaju znoj već više od nedelju dana na Kopaoniku.

  – Već sutra se pakujem i krećem u Beograd. U zavisnosti od letova i ostalih eventualnih nepredviðenih okolnosti, trebalo bi da budem na Kopaoniku ili u nedelju ili u ponedeljak, zaključio je Jarić.

  Opširniji razgovor sa našim reprezentativcem moći ćete da pročitate u nedelju, a zatim vas očekuju i detaljni izveštaji sa samog Kopaonika od specijalnih izveštača Sportske centrale.

  Pripremio: Nebojša Petrovački

  Komentari