O'Benon počeo sa treninzima

    Košarkaški klub Crvena ZvezdaLeri O'Benon, novi košarkaš Crvene Zvezde, u subotu se priključio novim klupskim drugovima na visinskim pripremama na Kopaoniku, a dan kasnije je odradio prvi trening.

    – Lerija smo u nedelju prvi put uživo gledali na terenu. On je u prvom kontaktu izrazio želju da se što pre upozna sa našim akcijama. Počeo je polako da se prilagoðava ekipi. Veoma je zadovoljan, naišao je na odličan prijem, a posebno mu se sviða Kopaonik kao planina, kaže Nebojša Ilić, tim-menadžer “crveno-belih”.

    U ponedeljak u okviru večernjeg treninga košarkaši Crvene Zvezde odigraće utakmicu podeljeni u dve ekipe: crvenu i belu. To će praktično biti poslednji trening na Kopaoniku, jer se ekipa u utorak posle ručka vraća za Beograd.

    – Ekipne pripreme su izuzetno značajne za sve igrače. Posebna priča u pozitivnom smislu je svakako naš centar Vladislav Dragojlović. Vrlo je očigledno da je mnogo radio tokom letnje pauze. Popravio je mišićnu masu, snagu, kondiciju, ispravio je nedostataka iz prethodne sezone i u novu sezonu ulazi više nego 100 posto spreman za sve izazove, raportira Ilić za klupski sajt.

    Komentari