Bolnica u Humskoj

  Broj lakše ali i veoma teško povreðenih igrača u fudbalskom klubu Partizan raste iz dana u dan.

  FK PartizanVladimir Vukajlović, letošnje pojačanje iz Borca, slomio je nogu na treningu i prema prvim prognozama njegov oporavak trajaće najmanje mesec i po dana. Bizarno ili ne, tek, kao što je Nemanji Rniću tešku povredu svojim startom svojevremeno uzrokovao saigrač Obiora Odita, doskorašnjem članu „čačanskih zebri“ koji je došao nadomak prvog tima Partizana – nogu je neopreznim klizećim startom polomio Nigerijac Piter Omoduemuke, koji je minulog vikenda postigao tri gola za Teleoptik, Partizanovu filijalu.

  No, priča o Vukajloviću nije jedina loša novost koja se tiče medicinskog osoblja „crno-belih“. Naime, u meču sa Vojvodinom Ivica Kralj je zadobio rupturu kvadricepsa leve noge i moraće da miruje tri sedmice uz fizikalnu terapiju, a tek onda će golman šampiona moći da se uključi u lakši trenažni proces.

  Dodaju li se tome podaci da Milivoje Æirković mora da miruje i prima pet inekcija na svakih sedam dana, direktno u koleno kao što je i ranije bio slučaj, da Ivana Tomića očekuje sedmodnevna terapija, te da su u sličnoj fazi rekonvalescencije Albert Nað i Niša Saveljić, jasno je koliko problema ima Vladimir Vermezović da sastavi najbolji tim.

  Komentari
  Advertisements