Kežman promovisan u Istanbulu

  Mateja Kežman je u ponedeljak zvanično postao fudbaler turskog Fenerbahčea u kojem će zameniti Francuza Nikolasa Anelku koji se preselio u Bolton.

  Kežman potpisuje ugovor za Fenerbah?e

  Reprezentativac Srbije i bivši napadač Partizana, PSV-a, Čelsija i madridskog Atletika potpisao je ugovor sa turskim gigantom na četiri godine, a na promociji je najavio da očekuje dobre igre.

  Omiljen na?in proslavljanja gola

  – Bio sam više nego iznenaðen dočekom koji mi je prireðen i brojem navijača koji su bili na njemu. Uverio sam se da je Fenerbahče zaista veliki klub sa sjajnom organizacijom i uslovima za rad. Trener Ziko forsira napadačku igru i verujem da ću uspeti da opravdam poverenje. Poznajem igrače poput Aleksa i Aurelija i mislim da Fenerbahče ima potencijal da osvoji mnogo trofeja ove sezone, izjavio je posle potpisivanja ugovora srpski reprezentativac koji će u novom klubu nositi dres sa brojem devet.

  Zadovoljan transferom - Mateja Kežman

  Treba reći i da će Kežman veikog rivala imati u svom nekadašnjem saigraču i kapitenu iz Partizana, Saši Iliću, koji je član šampiona i ljutog “Fenerovog” rivala, Galatasaraja.

  Komentari