Kadeti se u Marðarskoj spremaju za prvenstvo Evrope

  Novi logo FSSKadetska reprezentacija Srbije, sastavljena od fudbalera do 17 godina, učestvovaće od 31. jula do 5. avgusta na tradicionalnom meðunarodnom turniru „Rackeve“ u Maðarskoj.

  Utakmice u zemlji naših suseda biće ujedno i jedna od poslednjih provera za pulene selektora Dejana Ðurðevića uoči starta evropskih kvalifikacija u septembru. Srpski kadeti okupiće se u subotu, 28. jula u hotelu „M“ odakle će produžiti za Sportski centar „Tempo“ u Krsmanovači kod Šapca gde će biti odraðene mini pripreme.

  Naša selekcija prvu utakmicu na turniru „Rackeve“ odigraće 1. avgusta sa Češkom od 17:30h u mestu Miške, a u zavisnosti od ishoda duela narednog dana odmeriće snage sa pobednikom ili poraženim iz meča Rumunija – Hrvatska. Drugu grupu na turniru čine domaćin Maðarska, Izrael, Poljska i Slovačka, a utakmice za konačan plasman odigraće se 4. avgusta.

  Za ovu akciju, selektor Ðurðević pozvao je sledećih 18 fudbalera:

  Golmani: Vilson Caković (C.Zvezda), Uroš Miljković (Partizan)

  Odbrana: Milan Milanović (Zemun), Nenad Stjepić (OFK Beograd), Nebojša Gavrilović, Nebojša Mezei (Partizan), Zlatko Liščević (Mladost, Apatin), Nenad Miladinović (C.Zvezda).

  Sredina terena: Vuk Mitošević (Vojvodina), Goran Brkić, Duško Babić, Darko Božović (OFK Beograd), Vojkan Miljković, Adem Ljajić (Partizan), Andrej Mrkela (C.Zvezda).

  Napad: Aleksandar Ðoković (Partizan), Danijel Aleksić (Vojvodina), Nikola Mrkić (C.Zvezda).

  Kadetska selekcije Srbije u novom ciklusu kvalifikacija za prvenstvo Evrope nalazi se u grupi 7 zajedno sa vršnjacima Izraela, Islanda i Litvanije. Naš savez biće organizator turnira u periodu od 26. septembra do 3. oktobra, a dve prvoplasirane selekcije plasiraće se za nastavak takmičenja.

  Komentari
  Advertisements