Popović odredio tim za Mediteranske igre

  Košarkaški savez SrbijeSelektor Univerzitetske selekcije Srbije, Oliver Popović, odredio je sastav tima za Mediteranske igre koje će se od 18. do 25. juna održati u Mersinu (Turska). Biće to generalna proba srpskih akademaca pred najvažnije takmičenje ovog leta Univerzijadu u Kazanju.

  Selektor Popović odredio je spisak od 13 reprezentativaca za nastup na Mediteranskim igrama u Turskoj: Miloš Dimić, Stefan Birčević, Stefan Jović (Radnički), Nikola Marković (FMP) Stefan Živanović (Metalac), Nikola Kalinić, Filip Čović (Vojvodina Srbijagas), Nemanja Arnautović (Sloboda), Ðorðe Drenovac (Fortitudo, Italija), Ðorðe Majstorović (Helios, Slovenija), Nikola Malešević (Rhode Island, SAD), Darko Balaban (Targu Mureš, Rumunija) i Stefan Nastić (Stanfrod Cardinal, SAD).

  – Do poslednjeg časa ćemo pratiti kako teče oporavak Stefan Birčevića koji je zbog povrede skočnog zgloba na terapijama u Beogradu. Birčević se nalazi i na spisku seniorske reprezentacije i u ovom trenutku najvažnije je da se u potpunosti oporavi. U zavisnosti od njegove spremnosti donećemo odluku kojih će 12 igrača putovati u Tursku i učestvovati na Mediteranskim igrama – istakao je Oliver Popović, selektor Univerzitetske selekcije Srbije.

  Srpski akademci putuju na Mediteranske igre u turski Mersin u nedelju 16. juna u ranim jutarnjim časovima.

  Komentari
  Advertisements