Luković ne dolazi u Zvezdu

  Kao što je Sportska centrala u više navrata i najavila, od dolaska Aleksandra Lukovića u Crvenu zvezdu neće biti ništa.

  Ivica Tončev

  U četvrtak je na „Marakani“ održana sednica Upravnog odbora Crvene zvezde, na kojoj je konstatovano da Luković neće doći u redove crveno-belih. Naravno, u klubu su odmah celu krivicu svalili na samog igrača.

  – Da je zaista toliki zvezdaš, mogli smo da celu stvar rešimo još pre mesec dana. Nemamo više vremena da čekamo gospodina Lukovića, izjavio je potpredsednik kluba Ivica Tončev.

  „Krivica“ Lukovića ogleda se u tome što nije želeo da se odrekne svoje plate koju je imao u Zenitu. Rusi nisu bili spremni da pozajme svog igrača Zvezdi i da nastave da mu plaćaju primanja, dok Zvezda jednostavno nije imala novca da preuzme takvu obavezu. Na „Marakani“ su očigledno želeli da se Luković odrekne najvećeg dela svojih primanja, što bi po njima bilo „zvezdaški“, dok sada od Tončeva možemo da čujemo da Luković ipak nije toliki zvezdaš.

  – Kakva god da je, Zvezda je brend. Najiskusniji igrači su prihvatili reviziju, sada ćemo razgovarati sa ostalima. Ko ne bude prihvatio novi ugovor verovatno ne želi dobro Zvezdi. Svi pričaju da vole Zvezdu, a vidim da su im draže pare. Evo, ja ovde radim za džabe i samo trpim kritike da sam ovakav ili onakav, posebno je naglasio Tončev, a prenose „Novosti“.

  Brend ima rok da do 12. februara izmiri ili dogovori reprogram dugova u iznosu od 700.000 evra, što su potraživanja bivših igrača i trenera zvanično prijavljena Arbitražnoj komisiji. Ukoliko ne pokrije ovaj „minus“, Zvezda neće moći da registruje nove igrače za prolećni deo sezone, pa će i sama priča o pojačanjima biti tek zimska zabava za široke navijačke mase.

  Komentari
  Advertisements