Pečnik raskinuo ugovor, stiže Kahriman

  Nejc Pečnik je sedam dana čekao da mu Crvena zvezda pronaðe novi klub, ali pošto se to nije dogodilo, raskinuo je ugovor sa šampionom Srbije.

  – Poslao sam raskid ugovora u klub, pošto je isteklo nedelju dana otkako smo postigli dogovor da mi oni pronaðu klub. Niko se nije javio s konkretnom ponudom i meni nije preostalo ništa drugo. Žao mi je što je tako, ali moja porodica i karijera ne mogu da trpe, jul je već počeo, svuda se ekipe formiraju i moram sebi da pronaðem neko rešenje. Pokušao sam da pomognem Zvezdi, a spreman sam i da oprostim pola novca koji mi klub duguje – istakao je Pečnik u razgovoru za „Novosti“.

  Nejc Pečnik

  Iako postoje svi uslovi za tužbu, Slovenac neće da pravnim putem naplati dug. Bar ne za sada…

  – To što je ugovor raskinut ne znači da ću tužiti klub. Ne želim da se rastajemo na ružan način, već gospodski. Za godinu dana sam mnogo zavoleo Crvenu zvezdu i srce mi ne da da odem na drugačiji način. Tužan sam što se rastajemo i želim da mi vrata „Marakane“ zauvek ostanu širom otvorena. Ko zna, možda se jednog dana i vratim – poručio je Pečnik.

  Istovremeno, čelnici Crvene zvezde obavili su razgovor sa iskusnim golmanom Damirom Kahrimanom, koji bi mogao da pojača konkurenciju meðu čuvarima mreže. Iako su se predhodnih dana u medijima pominjala imena Šaranova i Borjana, čini se da je Kahriman sada najbliži ugovoru sa Zvezdom. 29-godišnji čuvar mreže je slobodan igrač, jer se njegov dosadašnji klub Tavrija iz Simferopolja formalno ugasio posle ruske aneksije Krima.

  Komentari
  Advertisements