Emotivan oproštaj defanzivca Partizana od crno-belog dresa [VIDEO]

Partizan se danas zvanično oprostio od Gregora Balažica, kome je istekao dvogodišnji ugovor.

Prigodnom svečanošću u Humskoj 1, uz dosta emotivnih trenutaka Slovenac se nakon 64 utakmice i dva postignuta gola oprostio od crno-belog dresa. 

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev mu je na rastanku predao klupsku plaketu, kao i dres koji su potpisali svi njegovi saigrači iz ove sezone.

Kako se navodi na sajtu crno-belih, Balažic je rastanak podneo veoma emotivno, čak je pustio i suze, istakavši da je ponosan što je igrao u klubu veličine Partizana u kome su ga svi prihvatili kao najrođenijeg – od saigrača, ljudi iz kluba i navijača.

Dodao je da će svima u Sloveniji, koji to ne znaju, posebno mlađem naraštaju, pričati o kultu Partizana, koji je stvaran godinama i sa čime ga je svojevremno upoznao njegov otac.

– Ja sam u duši emotivac tako da je ovo tužan trenutak za mene. Želim da se zahvalim sportskom direktoru Ilievu, igračima sa kojima sam sarađivao i svima koji su mi pružili poverenje. Ja ću Partizan uvek nositi u srcu, rado ću podržavati kolege, ali takav je fudbalski posao, idemo dalje, a Partizanu želim da osvoji titulu i da se zajedno radujemo svim pobedama, rekao je Balažic.
 

Komentari
Advertisements