Lalatović podneo ostavku!

Nenad Lalatović više nije trener Vojvodine. 

Posle trinaest meseci rada sa Novosađanima, sa kojima je osvojio treće mesto nakon jesenjeg dela sezone, Lalatović je doneo odluku o povlačenju.

– Radili smo trinaest meseci, ostvarili smo sjajne rezultate, a ja sam promenio jednu, pa drugu upravu. Neki igrači su pustili menice, uslediće verovatno blokada. Ne znam šta više da kažem igračima za to, a otišli su na odmor bez plate. Ovih 13 meseci su mi možda i najlepši od kad sam trener. Hteo sam da ostanem, ali ako klub nema rešenje, moram da mislim na sebe, izjavio je Lalatović, a prenosi agencija Beta. 

On je dodao da više ne može psihički da se izbori sa tim.

– Ne postoji uprava, došlo je do razlaza sa navijačima. Ja sam ostao dugih 13 meseci, ne znam da li je iko poslednjih godina toliko dugo bio trener Vojvodine. Hvala igračima, bila je čast i privilegija da radim sa njima. Sav uspeh koji smo postigli je njihova zasluga. A radili smo u teškim uslovima, promenili smo 12-13 igrača…hteo sam, ali ne mogu psihički da izdržim sve to, dodao je mladi stručnjak.

Lalatović je rekao i da to ne znači da će naslediti Miodraga Božovića na klupi Crvene zvezde.

– Svi shvataju pogrešno šta sam govorio. Ja kad sam pomenuo nekoga, nisam to uradio da bih se povezivao sa Zvezdom, nego sam govorio šta osećam. Ne treba mene niko da vraća u Zvezdu ako me navijači i ona ne žele. Ako me budu želeli, zvaće me. Ne mora niko da me vraća. Sada će ljudi znati da sam slobodan. Nažalost, jer mi je jako žao i hteo sam da ostanem, pa će se javiti valjda neko. Možda sam zaslužio, zaključio je sada već bivši trener Novosađana.

Vojvodinu bez sumnje očekuje teška i neizvesna zima, jer klub najpre treba da dobije novo rukovodstvo, koje će doneti odluku da li će nastaviti borbu za titulu ili će rasprodati igrače, a potom i da nađe trenera koji će povesti ekipu u prolećni deo sezone koji počinje 18. februara.

Komentari
Advertisements