Rađen: Nestrpljiv da se vratim

Bliži se datum povratka vaterpoliste Nikole Rađena.


Nekadašnji reprezentativac Srbije steći će pravo igranja za rumunsku Oradeu 18. februara 2017. godine.

Rađen je u razgovoru za Novosti istakao da će se novim saigračima pridružiti nakon Nove godine i da je nestrpljiv da se što pre vrati u bazen.

Ja sam hteo odmah da dođem, ali kako ekipa posle mečeva u Bukureštu ide na raspust, u klubu su mi rekli da dođem posle Nove godine. Smatrali su da nema smisla da dođem na dva, tri dana, već da je bolje da im se potpuno spreman priključim prvih dana januara. Rumuni su pokazali veliko razumevanje i dosta strpljenja. Zato sam pomalo nestrpljiv i jedva čekam 18. februar, kada u revanš utakmici polufinala Evrokupa moj novi klub dočekuje Verobu. Hvala ekipi i treneru što su mi omogućili da prvu utakmicu posle suspenzije odigram na evropskoj sceni. Veoma mi je drago što ću moći da pomognem u borbi za finale. Inače, do kraja sezone igraću i u prvenstvu, jer im je Kup u januaru, rekao je Rađen za Novosti.

Rađen, koji je tokom karijere igrao i za Partizan i Crvenu zvezdu planira da se u toku sledeće nedelje priključi treninzima u jednom od dva beogradska kluba, u zavisnosti od njihovih rasporeda.

Nedavno sam operisao slepo crevo. Oporavio sam se, skinuo konce i ove nedelje lagano individualno trenirao. Videćemo kakav je raspored Zvezde ili Partizana, jer ne želim nikog da poremetim. Želim samo da se što bolje spremim, jer jedva čekam da se priključim saigračima u Oradei, dodao je Nikola Rađen.
 

Komentari