Nikolić: Ne očekujem turbulentan prelazni rok, potreban nam je centralni bek

Fudbaleri Partizana uskoro počinju pripreme za nastavak sezone.


Trener crno-belih Marko Nikolić zakazao je prozivku za 9. januar. U razgovoru za Blicsport, Nikolić je istakao da ne očekuje velike promene u igračkom kadru.

Ne očekujem turbulentan prelazni rok. To ne treba da bude imidž Partizana. Kada bi se svaka vest objavljena tokom prelaznog roka obistinila, imali bismo 30 novih igrača. A to nije realno. Svi će biti na početku priprema, a i Leonardo će se vratiti pre nego što mediji misle, rekao je strateg Partizana za Blicsport.

Pojedini igrači planski će napustiti klub ove zime, a dolasci će zavisiti od odlazaka. Nikolić se svestan da je ekipi potreban novi štoper i da je Nikola Vujadinović želja kluba.

Jedan, dva, najviše tri odlaska, i to planirana, logična, koja ne mogu da poremete koncept tima. I isto toliko dolazaka, u zavisnosti od odlazaka. Potreban nam je centralni bek, pošto nas je napustio Balažic, a za sve ostale eventualne odlaske su spremne alternative. Vujadinovića dugo poznajem i cenim, ali transfer nije gotov. Nikola je pod ugovorom i dok ne reši to s klubom u Kini. Da li će uspeti, zavisi od njega.

Partizan zaostaje šest bodova za Crvenom zvezdom nakon jesenjeg dela šampionata. Mladi stručnjak je dodao da će se fudbaleri boriti na nivou renomea kluba na svakoj utakmici.

Ništa ne obećavam. Tim će nekad da igra bolje, nekad lošije, ali nikad neće da izgubi agresivnost i borbenost u ostavljanju poslednje kapi života za crno-beli dres. Igrač Partizana uvek mora da ima takav pristup, dodao je Nikolić.
 

Komentari