Rapsodija Partizana u Sloveniji, Đurđević tri puta u metu [VIDEO]

Kopar – Partizan 0:4 (0:4)
Đuričković 5′, Đurđević 12′, 36′, 40′

Fudbaleri Partizana odigrali su sjajnu utakmicu na pripremama u Sloveniji.


Crno-beli su deklasirali šestoplasirani tim šampionata Slovenije Kopar na stadionu Bonifika, zahvaljujući fantastičnoj igri u prvih 45 minuta.

U prvom poluvremenu nastupili su: Kljajić – Vulićević, Ostojić, Ćirković, Miletić – Jevtović, Kosović, Đuričković – Janković, Đurđević, Stevanović.

U nastavku su zaigrali: Jovčić – Radin, Bošnjak, Milenković, Bogosavac – Leonardo, Everton, Marjanović, Damjanović – Jovanović, Tavamba.

Partizan je već na startu susreta praktično obezbedio trijumf. Petar Đuričković je doveo beogradski klub u vođstvo nakon asistencije Uroša Đurđevića, koji je oduzeo loptu fudbalerima Kopra u opasnoj zoni. Đurđević je poviso rezultat na 2:0 sedam minuta kasnije, nakon što je vešto skrenuo udarac Nebojše Kosovića u mrežu.

Partizan je nastavio sa ubitačnom igrom, smenjivale su se akcije Đuričkovića i Đurđevića i bilo je pitanje trenutka kada će pasti treći pogodak. To se dogodilo u 36. minutu, kada je mladi reprezentativac Srbije postigao svoj drugi gol na asistenciju Nemanje Miletića. Đurđević je svoj treći pogodak postigao glavom nakon novog centaršuta levog beka crno-belih četiri minuta kasnije.

U drugom poluvremenu sastavi su promenjeni, Partizan je i dalje imao dominaciju na terenu, ali izabranci Marka Nikolića nisu uspeli da postignu i peti gol. Šanse su propuštali Saša Marjanović, Leonardo i Leandro Tavamba.
 


 
 

Komentari
Advertisements