Vujaklija: Želim da u Zvezdi napravim fudbalski identitet

Srđan Vujaklija pauzirao je šest meseci kako bi ispunio svoj dečački san i potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.


U razgovoru za Novosti, 28-godišnji centarfor je istakao da se ne kaje zbog odluke da odbije transfer u inostranstvo i uđe u sukob sa čelnicima Borca, koji su ga odstranili iz ekipe.

Vredelo je, nego šta. Celog života san mi je da igram u Zvezdi. Vreme će još pokazati svoje, ali od prvog poziva znao sam da je Zvezda ono što želim i da to odmah moram da iskoristim. Nema tu priče, ni dileme, rekao je Vujaklija za Novosti.

Vujaklija vredno radi na Kipru i pokušava da se nametne treneru Crvene zvezde Miodragu Božoviću.Iskusni napadač svestan je konkurencije u timu i ne želi da se ističe pompeznim izjavama.

Želim ovde da napravim sebi fudbalski identitet. Došao sam s ciljem da se odbrani titula, da se tome doda i Kup, i da ja tu dobijem neku veću ulogu, i pored te velike konkurencije. Ne treba mnogo pričati, davati neke pompezne izjave, govoriti o sezoni, derbiju. Konkurencija je opasna, na šefu je da odluči ko će igrati. Meni prija Zvezdin napadački stil igre. Nisam baš klasičan teškaš, stalno se nudim, otvaram i levo i desno, izvlačim na stranu. Mogu da igram mnogo toga po potrebi, pa na tu moju svestranost gledam kao na prednost, dodao je fudbaler rodom iz Novog Sada.
 
 
 

Komentari