Radnički posle nepunih mesec dana od prodaje Pavkova izgubio strpljenje i tužio Zvezdu

Novi napadač Crvene zvezde, Milan Pavkov, nije odigrao nijedan zvaničan meč u crveno-belom dresu, a njegov bivši klub je već tužio klub iz Ljutice Bogdana. 

Pavkov je ove zime stigao na stadion "Rajko Mitić" iz niškog Radničkog za sumu od 300 hiljada evra, od kojih je 200 hiljada trebalo da bude uplaćeno odmah.

Kako se to nije dogodilo, Radnički je odlučio da podnese tužbu protiv šampiona. 

– Hitno mora da se razreši nastala situacija. Dogovoren novac Zvezda nije uplatila, pokušali smo kontaktima sa rukovodstvom beogradskog kluba da izdejstvujemo izmirenje obaveze, ali uzalud. Rokovi su prošli i podneli smo tužbu. Smatramo da je mnogo toga od strane Zvezde neozbiljno i nekorektno – dovode tolike igrače, duguju mnogima, pa i nama i…nikome ništa. Zar je toliko teško platiti i izmiriti obavezu prema nama, platiti dug iz ugovora kako bismo i mi mogli da živimo, rekao je potpredsednik kluba sa "Čaira", Dejan Propadalo, a prenela "Politika". 

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, izjavio je juče da je jedan od načina za prevazilaženje trenutnih finansijskih problema podizanje kredita. 

Komentari
Advertisements