Haos u OFK Beogradu

OFK Beograd na pragu je ispadanja u Srpsku ligu, treći po rangu stepen takmičenja.


Situacija u klubu je katastrofalna, verovatno najteža u istoriji dugoj više od 100 godina.

Prema rečima sportskog direktora Božidara Milenkovića, nekolicina igrača odbija da trenira. Među njima je i iskusni internacionalac Miljan Mrdaković.

– Mrdaković ne dolazi na stadion, Tintor je predat disciplinskoj komisiji. S Milošem sam pričao, shvatio je grešku i vratio u ekipu. Gojkov je samog sebe proglasio povređenim, kao i Đokić, svojevoljno trenira s omladincima. Navodno se telefonski javio pomoćnom treneru Marku Mićoviću, prenebregnuvši da savremena tehnologija ostavlja trag. Petrovića nedeljama nisam video, tvrdi da je povređen. Šta, kako, gde, ne znam. Disciplinska komisija je na potezu, ukoliko nemaju valjano opravdanje, biće rigorozno kažnjeni za neozbiljnost i neimanje profesionalne svesti. A, mnogo više od trenutnih mogućnosti smo im pružili, obezbedili smeštaj u apartmanima i ishranu u restoranu. Zato, javašluk nećemo da trpimo. OFK Beograd egzistiraće i bez njih, ako misle da ne može, rekao je Milenković za Sportski žurnal.

Sportski direktor "romantičara" je naglasio da su sve ugovorne obaveze prema igračima ispoštovane.

-Nema to veze, verujte. Sve ugovoreno i obećano sam ispoštovao. I, da nisam, trebalo bi da treniraju, igraju. Ovako, neradom i nepoštovanjem klupskih struktura skrenuli su pažnju javnosti i eventualno zainteresovanog kluba. Zaboravljaju da neposlušne i samodovoljne niko neće, dodao je Milenković.
 

Komentari
Advertisements