Terzić: Slaviša Kokeza je neformalni gazda Partizana [VIDEO]

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je konferenciji za novinare optužio predsednika FSS Slavišu Kokezu da je direktno uticao na završetak šampionata u Srbiji, radeći u interesu Partizana.


Teško je da je kada ispred sebe imate dva rivala: Partizan i predsednika FSS, Slavišu Kokezu. Slaviša Kokeza je neformalni gazda Partizana, to svi znaju, ceo grad, cela država. Ja ne zameram Kokezi što navija za Partizan, ni što ga je pogodila sujeta što je oteran iz Zvezde, ali hoće da vlada u oba kluba, rekao je Terzić.

Terzić je naglasio da je Partizan uspeo sa hajkom i da mu je na utakmici protiv Radničkog dodeljen sudija po želji.

Spin majstori iz Partizana po receptu Duška Vujoševića iz KK su preneli to na fudbal, da je Zvezda državni projekat. Hajka je uspela, dobili su u Nišu sudiju koga su hteli, a sudija je dobio poziv od najmoćnijeg čoveka sudijske organizacije. Partizan ove sezone radi kao što je radio kod Tomislava Karadžića. Od avgusta 2015. Kokeza i Karadžić su jedno, i toga ste vi svedoci.

Generalni direktor Zvezde istakao je da su svi u klubu radili časno i pošteno i da je teško da rezultati prate finansijsku stabilizaciju.

Izuzetno je teško ispuniti dva cilja: finansijska stabilnost i sportski rezultat. Nije parametar osvojena titula da li je klub uspešan, neće biti smak sveta ako ne osvojimo. Prošle godine smo prodali najbolje igrače da bi vratili nasleđene dugove. Mi smo radili časno i pošteno, stojim iza toga, i u interesu Zvezde Nastavićemo ovu priču, čekamo da se završi prvenstvo, i da se fokusiramo na finale Kupa, nismo ni očekivali da bude na Marakani.

Terzić je govorio i o svom statusu u klubu.

Mnogi lovci u mutnom žele da pokažu da je klub u beznađu, haosu, ali nažalost po njih nije tako. Otišao je veliki Dragan Džajić, otići će i Zvezdan Terzić, u junu ili za 10 godina, dodao je Zvezdan Terzić.


 

Komentari