Legenda na čelu OFK Beograda, klub zahvalio Zvezdi na velikoj pomoći

Fudbaleri OFK Beograda ove sezone ispali su iz Prve lige Srbije, a u klubu pokušavaju sve da "romantičari" ponovo stanu na zdrave noge. 


Legendarni fudbaler kluba sa Karaburme Ilija Petković izabran je danas za predsednika Skupštine kluba, dok je rukovođenje Upravnim odborom povereno Momčilu Miniću. 

– Moramo da probamo da se spremimo za novu sezonu. Voda je ovde udarila na sva vrata! Napred moramo, nema nazad. Malo nas je, ali ako ne budemo jedinstveni neće biti lako ni u Trećoj ligi. Predlažem da renoviramo mnogo toga, zajedničkim radom da probamo da izvučemo klub i da budemo voljeni kao nekad bez obzira na klubašku pripadnosti, rekao je Petković, a preneo "Sportski žurnal". 

Minić je rekao nekoliko reči o aktuelnom dugu, a nije propustio priliku ni da se zahvali onima koji su pomogli da OFK Beograd izgura sezonu.

– Shodno završnom računu, datom u februaru, klub je u minusu 45 miliona dinara. Ukupan dug u nominalnom smislu iznosi pet i po miliona evra, a realno ne prelazi dva miliona. Neka se zna, uz pomoć dobrih ljudi u Upravnom odboru i Crvenoj zvezdi uspeli smo da izguramo sezonu, izjavio je Minić. 

Komentari