Mrkela najavljuje nova pojačanja u Zvezdi

Mitar Mrkela

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela najavio je za ovu nedelju drugu seriju pojačanja.

Aleksandar Pešić će biti prvi od najavljenih novajlija, pošto su crveno-beli obezbedili bankarske garancije koje je tražio Tuluz. Bivši mladi reprezentativac će potpisati trogodišnji ugovor, a Zvezda će francuskom klubu platiti 750.000 evra.

Transferima Stojkovića, Gobeljića i Savića rešavali smo urgentne probleme vezane za pozicije desnog beka i štopera, a u toj prvoj seriji pojačanja Rikardinjo je stigao kao “kvalitet plus”. Pešić je praktično završen, stiže kao kapitalno pojačanje i biće prijavljen za drugo kolo kvalifikacija, a nadam se da ćemo do petka dovesti bar još jednog štopera, rekao je Mrkela za “Novosti”.

On je precizirao da će uskoro biti angažovan bar jedan štoper od onih čija imena se pominju u javnosti (Srđan Babić, Nikola Vujadinović i Marko Baša).

Čekamo odgovor Vujadinovića, sa Babićem je uspešno obavljen razgovor i čeka se Sosijedad, Baša tek treba da razgovara sa novim gazdama Lila. Potrebna su nam dvojica štopera, ne žurimo, rekao je Mrkela.

Transferi Milana Rodića (Krila Sovjetov), Branka Jovičića (Amkar), Gorana Čaušića (Osasuna), Markinjosa (Korintijans) biće aktuelni samo u slučaju odlaska nekog od aktuelnih prvotimaca.

Komentari