Trujić: Jadno je, komesar za bezbednost je posmatrao kako nas vređaju i pljuju

Nikola Trujić Vojvodina

Srpsku fudbalsku javnost uzburkale su vesti iz Slovačke, gde je nakon utakmice Ružomberok-Vojvodina napadnut Nikola Trujić, i to od strane navijača crveno-belih.

Krilni fudbaler se u razgovoru za Sportski žurnal osvrnuo na nemile scene iz Slovačke.

– Jadno je šta se desilo. Eeej… na evropskoj utakmici, u tuđoj zemlji!? Bruka, zbilja. Grupno su uleteli u svlačionicu, mene je jedan uhvatio za vrat, uneo u lice i prodrao šta glumiš više. Drugi, mislim da je njegov rođeni brat, udario pesnicom iz sve snage! Nisam očekivao… ponajmanje znao šta se desilo, šta me je snašlo. Prešao je na Vanića, njemu rekao ti, još jednom budeš li stavio u tim Trujića, makar minut, letećeš iz kluba! Ovaj što je mene udario, zapretio je ozbiljno „neće se na ovom završiti, videćeš kad dođemo u Novi Sad„, rekao je Trujić za Sportski žurnal.

Nekadašnji fudbaler Napretka i Partizana naglasio je da je klupski komesar za bezbednost nemo posmatrao napad na njega i da će u policiji podneti prijavu protiv kluba i dvojice navijača.

– Sve u prisustvu našeg komesara za bezbednost. Čovek je posmatrao kako nas vređaju, pljuju i… ćutao. Ništa, kad smo se vratili iz Slovačke, spakovao sam stvari i došao u Beograd. Lekarski pregled sam obavio u Urgentnom centru, glavobolja muči sve vreme, uzeo dokumentaciju. Danas ću u policiju da podnesem prijavu protiv dvojice navijača i Vojvodine. Postoji osnov i da tužim Ružomberok UEFA, ali o tom-potom. Znam da se tamo vraćati neću, ne osećam se bezbednim. Zatražiću raskid ugovora na štetu kluba.

Trujića je osudio ponašanje ljudi iz uprave Vojvodine, pogotovo predsednika Nadzornog odbora Dragoslava Vukovića.

– Niko iz uprave nije stao u moju zaštitu, pozvao. Dragoslav Vuković, kako sam čuo, uleteo je u automobil i brže-bolje zaputio ka Novom Sadu. Nema veze… ništa bolje od njega nisam ni očekivao. Drugari malopre javili da se oglasio, ako se ne varam u Dnevniku. Kao ovakve stvari ne bi smele da se dešavaju, usput rekao da u klubu nema mesta zvezdicama. Mislio je na Malbašića i mene, doskora identično pričao za Melega. Šta čovek sve radi, verujte, to je katastrofa! Nema ni s jednim igračem civilizovanu komunikaciju. Bezobrazan je, u vređanju ne bira reči. Strašno, strašno, dodao je Nikola Trujić.

 

Komentari
Advertisements