Partizan pregovara sa igračem kojeg je želeo i Džikić

stefan janković

Partizan nakon odlaska Nikole Pekovića još uvek nema predsednika, ali su se dolaskom Miroslava Nikolića na klupu crno-belih stekli uslovi za razmišljanje o pojačanjima.

Crno-bele su ovog leta već pojačali Australijanac Tom Vilson, kao i reprezentativac Bosne i Hercegovine Obrad Tomić, koji je najavio da će pružiti više od drugih igrača kako bi zadobio naklonost navijača Partizana kojima je zasmetala činjenica da navija za večitog rivala.

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da nekadašnji šampion želi američkog plejmejkera koji je nastupao za Klivlend u Letnjoj ligi, a u opticaju su još dva imena.

Prema navodima “Večernjih novosti” Stefan Janković je veoma blizu dogovora saradnje sa Partizanom, a sve će biti poznato do 17. jula kada se završava Letnja liga.

Janković je i prošlog leta bio želja tadašnjeg trenera Aleksandra Džikića, ali je odlučio da ostane u Americi i da pokuša da se izbori za NBA ugovor.

Drugi igrač koga bi crno-beli rado videli u svojim redovima je Nikola Radičević, košarkaš Sevilje koji nastupa za Denver u Letnjoj ligi, ali će sve zavisiti od finansijskih mogućnosti Partizana.

Komentari