Janković: Gol završava posao, Leonardo je miran

Marko Janković Partizan

Marko Janković uveren je da će Partizan ostvariti povoljan rezultat protiv Budućnosti u Podgorici i izboriti dvomeč sa Olimpijakosom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

U razgovoru za Novosti, krilni fudbaler crno-belih je istakao da će Partizan u Podgorici pokušati da postigne gol kako bi otklonio sve nedoumice oko pobednika ovog dvomeča.

Bez obzira na činjenicu da je u fudbalu uvek sve moguće uveren sam da bismo sa postignutim golom na terenu Budućnosti završili posao. Na takvo razmišljanje navodi i činjenica da imamo sigurnu odbranu, ne sećam se da li smo u drugom delu prošle sezone ijednom primili dva gola, a u slučaju da zatresemo mrežu Budućnosti oni bi morali da daju četiri. To zaista nije realno, rekao je Janković za Novosti.

Utakmica na stadionu “Pod Goricom” na programu je u utorak, 18. jula od 20.45 časova. Podsetimo, u prvom meču u Beogradu, Partizan je slavio sa 2:0. I pored rezulatskog deficita Budućnosti, Janković ne veruje da će fudbaleri šampiona Crne Gore srljati u revanšu.

Mislim da će biti oprezni i da će svoju priliku tražiti iz neke oprezne igre, bez srljanja. Kako god oni krenuli siguran sam da će nam se otvoriti više prostora nego u Beogradu i to moramo da iskoristimo. Partizan sa druge strane ima mnogo više prostora za manevrisanje. Mi ćemo igrati svoju igru, nećemo se braniti, Partizan ne zna za takav pristup. Uz strpljenje i oprez ukazaće se prilike i ako jednu iskoristimo posao bi trebalo da bude završen.

Navijače Partizana najviše interesuje situacija oko prve zvezde tima Leonarda. Janković je naglasio da je sve u najboljem redu i da Brazilac normalno ispunjava svoje obaveze.

Miran je, normalno radi sa ekipom, verujem da će nam biti od koristi. Čini mi se da su svi problemi koje je imao sa klubom sada iza njih, dodao je Marko Janković.

Komentari