Razočaravajuća vest za sve koji će u Skoplju gledati meč Superkupa Evrope

Kristijano Ronaldo Real Madrid

Prvak Evrope Real iz Madrida i pobednik ovogodišnje Lige Evrope Mančester Junajted, igraće 8. avgusta u Skoplju utakmicu Superkupa Evrope.

Za ovaj meč vlada veliko interesovanje u celom regionu, a očekuje se i mnogo navijača iz Španije i Engleske koji će doći u glavni grad Makedonije. Međutim, objavljena je loša vest za sve srećnike koji su uspeli da dođu do dragocenog parčeta papira sa kojim će moći da uđu na stadion. Utakmica u Skoplju proteći će bez najveće fudbalske zvezde današnjice Kristijana Ronalda.

Zvanično najbolji fudbaler sveta igrao je za reprezentaciju Portugala na Kupu konfederacija u Rusiji, i dobio je od Reala nešto duži odmor, pa se trenutno odmara sa porodicom i devojkom, i propustiće turneju prvaka Evrope po Sjedinjenim Američkim Državama.

Kristijano Ronaldo će se na kratko vratiti u Madrid, a onda putuje u Japan gde ima obaveze prema svojim sponzorima.

Španski mediji javljaju da će Portugalac na terenu biti tek 13. avgusta kada se igra El Klasiko u okviru Superkupa Španije, i da Ronaldo nikako ne želi da propusti duel sa Barselonom.

Sve je to u dogovoru sa trenerom Zinedinom Zidanom koji nema ništa protiv, ali da se najbolji fudbaler Madriđana vrati treninzima desetak dana pred duel sa Kataloncima.

Komentari