Donald: Ne žurim iz Zvezde

Mičel Donald

Mičel Donald je bio pred odlaskom iz Crvene zvezde, zbog čega je propustio i revanš utakmicu protiv Florijane na Malti. Pregovori sa potencijalnim kupcima su se odužili, ali Holanđanin tvrdi da to ne utiče na njega.

– Priče oko eventualnog transfera ne utiču na mene. Igrač sam Crvene zvezde i dokle god je tako davaću maksimum. Želim da izborimo plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Iz Zvezde bih otišao isključivo ukoliko bih dobio dobru ponudu, ne po svaku cenu. U odličnoj sam poziciji trenutno, srećan sam ovde, ali kao i svi fudbaleri imam svoje snove. Tek ukoliko se ukaže prilika da napravim korak unapred razmišljaću o odlasku, rekao je Donald za Sportski žurnal.

Poslednjih nedelja Donald se dovodio u vezu sa brojnim klubovima, a najglasnije bile su priče o njegovom odlasku na Istok. Iako demantuje da postoje ponude, Zvezdin arhitekta ne skriva da supruga ima omiljenu destinaciju.

– Supruga je rođena u Holandiji, ali je poreklom iz Turske i eventualni odlazak u zemlju iz koje su joj roditelji najviše bi odgovarao. Bez obzira na to, svesrdna je i puna razumevanja za moj posao tako da bi podržala bilo koji drugi scenario ukoliko je bolji za dalji tok moje karijere, zaključio je Donald.

Komentari