Lalatović: Zadovoljan sam pripremama, videćemo za Radonjića

Nenad Lalatović

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović veoma je zadovoljan učinkom svoje ekipe na pripremama u Sloveniji, jer kako kaže, igrali su teške mečeve kakve ih očekuju i u prvenstvu.

– Sve ekipe imaju vrline i mane, pa i mi. Atmosfera u ekipi je odlična, momci su u sve više u usponu forme i korektno su odigrali svih pet utakmica u Sloveniji. Nismo imali tamo lake mečeve, protivnici su između ostalih bili ruski prvoligaši Tosno i Amkar, Dinamo Tbilisi iz Gruzije, ali i u prvenstvu nas čekaju teški protivnici. Zadovoljan sam efikasnosću, defanzivom, rekao je Lalatović.

Ekipa Čukaričkog se prve dve sedmice jula pripremala u Sloveniji gde je odigrala pet kontrolnih mečeva i to prvi bez golova protiv Dinamo Tbilisija, a u sledeća četiri pobedila – Tosno 3:1, Amkar 1:0, mađarsku Niđirhazu 2:1 i slovenačku Rogašku 2:0.

Lalatović je rekao da ne može izdvajati pojedince po učinku na tim utakmicama, jer je Čukarički jak kao kolektiv.

– Igrači su trenirali odlično, a zadovoljan sam i ponašanjem. Kako sad stvari stoje u prvom kolu prvenstva ne mogu da računam na Marka Docića, Darka Zorića i Nemanju Radonjića za kog ćemo još videti.

Radonjić se pominjao i kao pojačanje Crvene zvezde, pa je Lalatović ostao nedorečen.

Vezano za pojačanja Lalatović je rekao da je većina došla na vreme odnosno na početku pripremnog perioda (Đorđe Crnomarković, Nikola Drinčić i Aleksandar Kirovski) i Darko Puškarić da se priključio ekipi sa Banovog brda pre 15 dana, ali da su svi dobro prihvaćeni i da su se lepo uklopili.

– Otišli su nam Srnić i Jevtić na početku priprema, nismo doveli novog igrača i moguće da dođe još jedan krilni i špic fudbaler, jer tu imamo samo Ožegovića, pošto Marko Šarić ide na operaciju.

Čukarički gostovanjem Vojvodini u Novom Sadu u petak, 21. juna od 20 časova počinje novu sezonu Superlige 2017/18 i to će biti prva utakmica prvog kola.

Komentari