Đokoviću ne daju mira: Teške optužbe iz Kanade na njegov račun

novak đoković

Novak Đoković je nedavno potvrdio da će napraviti pauzu do kraja ove godine, ali to istovremeno ne znači da će ga mediji željni senzacija ostaviti na miru.

Zvanični sajt televizije iz Kvebeka, Réseau des sports, objavio je tekst u kojem je Đokovića optužio za doping koji je prikriven od strane Udruženja teniskih profesionalaca (ATP).

Tekst je potpisala nekadašnja teniserka Helen Peletije, za koju se na internetu može pronaći podatak da je nekadašnja desetostruka prvakinja svoje zemlje, kao i da ima jedan osvojen turnir u konkurenciji dublova.

– Razgovarala sam sa mnogim ljudima koji prate tenis, a neki od njih su uvereni da je Đoković koristio doping i da je dobio zaštitu od strane ATP-a. Čula sam glasine o tome sa raznih strana, a moram da priznam da su potekle od ljudi koji su poštovani u svetu tenisa, napisala je Peletije.

Ostatak sramotnog teksta obiluje pitanjima tipa da li je Novakova povreda samo izgovor i zašto ne prikazuje partije na kakve nas je navikao u vreme kada je bio fizički superioran.

Odgovore nije dala, ali je svoje čitaoce navela da misle u pravcu koji je ona odredila.

Nadamo se da će Đokovićevo vreme do kraja godine proteći bez ovakvih insinuacija i da će od januara 2018. godine ponovo biti onaj stari na putu ka mestu koje zaslužuje, a koje je izgubio početkom novembra prošle godine.

Komentari
Advertisements