Iliev: Biće nekih promena

Ivica Iliev

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev najavio je da će biti promena u igračkom kadru crno-belih do kraja letnjeg prelaznog roka.

Iliev je u izjavi za Sportski žurnal istakao da neće biti ni dolazaka ni odlazaka do završetka revanš utakmice plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Videotona, koja je na programu u četvrtak, 24. avgusta od 20 časova u Felšutu.

Takva mogućnost postoji, sve dok traje prelazni rok. Moramo da budemo spremni na svaku opciju. Biće nekih promena, ali ništa se neće desiti pre meča u Felšutu. Zašto bismo i žurili kad novog igrača ne bismo mogli da registrujemo za revanš, rekao je Iliev za Sportski žurnal.

Sportski direktor crno-belih osvrnuo se i na situaciju oko Brazilca Evertona, koji nije igrao protiv Mađara u prvoj utakmici u Beogradu. Iliev je napomenuo da je Everton bio nedovoljno spreman, kao i da je postala bojazan da može da zaradi suspenziju za odlučujući meč u Felšutu.

Bio je povređen, vratio se dan-dva uoči meča sa Mađarima. Trener je odlučio da bude rezerva i da uđe ukoliko zatreba. Sigurnije je u takvim utakmicama igrati sa sto odsto spremnim igračima. Everton je imao i dva kartona, što znači da je mogao da bude izgubljen za revanš da je dobio šansu. Nadam se da će da ponovi igru iz utakmice protiv Olimpijakosa u Atini, dodao je Ivica Iliev.

Komentari