Savić i Gobeljić o žrebu za Ligu Evrope

Vujadin Savić

Crvena zvezda je saznala rivale u grupnoj fazi Lige Evrope.

Crveno-beli će igrati u grupi H zajedno sa londonskim Arsenalom, ekipom Bate Borisov iz Belorusije i nemačkim Kelnom.

Vujadin Savić istakao je da se Zvezda ne plaši nikoga, ali da se nalazi u teškoj grupi. Štoper crveno-belih naglasio je da je iako najmanje zvučan po imenu, Bate Borisov veoma ozbiljan protivnik.

Dobili smo jako tešku grupu i svima nama će biti čast i privilegija da igramo protiv tako velikih imena evropskog fudbala. Možda je Bate Borisov najmanje zvučna ekipa, ali oni su vrlo ozbiljan tim koji mnogo ulaže u sebe, imaju fantastične igrače i sigurno nam neće biti lako. Nikoga ne potcenjujemo, ali isto tako nijednog protivnika ne respektujemo previše. Nadmetaćemo se, daćemo sve od sebe, kao što je to bio slučaj i protiv Sparte i Krasnodara, koji su takođe jaki protivnici, rekao je Savić za klupski sajt.

Marko Gobeljić je dodao da će navijači Crvene zvezde imati priliku da prisustvuju spektakularnim utakmicama u Ligi Evrope.

Očekivao sam lakšu grupu, ali siguran sam da imamo šanse. Ni Keln ni Bate Borisov nisu mnogo jače ekipe od Krasnodara, a protiv njih smo pokazali koliko možemo. Naravno, Arsenal se izdvaja kao favorit, ali ne bih nas otpisivao pre meča. Imamo tri prilike za punu Marakanu i nezaboravnu atmosferu, dodao je Marko Gobeljić.

Komentari
Advertisements