Golman Krasnodara se ne miri sa porazom: Zvezda je napravila cirkus od utakmice

andrej sinicin

Golman Krasnodara, Andrej Sinicin, dan posle poraza od Crvene zvezde dao je intervju ruskim medijima u kojem je rekao da srpski klub nije imao ozbiljniju prednost u odnosu na njegov tim.

Ne bih rekao da je Zvezda imala ozbiljnu prednost. Teren je bio u očajnom stanju, zbog toga je igra oba tima bila znatno prostija, a Crvena zvezda je naviknuta na takav fudbal. Naš protivnik je odlično iskoristio svoje trenutke, plus su znalački „krali“ vreme, a sudija je zatvarao oči. Na kraju smo mogli i da ih stignemo, ali nismo imali sreće, rekao je Sinicin za sportexpress.ru.

Trener Igor Šalimov nazvao je ispadanje Krasnodara katastrofom.

Svi smo želeli u Ligu Evrope, trudili se, ali nije nam se dalo. Važno je napraviti pravilnu analizu kako nam se ovakve stvari više ne bi ponavljale, dodao je golman ruskog kluba.

On se osvrnuo i na gol Gelora Kange.

Još uvek ne mogu da vam odgovorim da li sam bio loše postavljen. Ali sam ubeđen kada bi Kangi dali da šutira još deset puta sa te pozicije ne bi postigao više od jednog gola. Takvi dani se dešavaju kada jednoj ekipi sve polazi za rukom, pokušao je da nađe objašnjenje Sinicin.

Prema njegovim rečima, poslednji minuti utakmice su bili neprijatni za gledanje.

Mislim da je gledaocima bilo neprijatno. Crvena zvezda je završnicu utakmice pretvorila u cirkus, a to nije odlika srpskih klubova. Sve je bilo u rukama sudije, on je mogao da spreči farsu. Bilo bi manje pauza, možda bi i imali vremena da postignemo drugi gol, ali sada je već kasno da se o tome razgovara, zaključio je Sinicin.

Komentari
Advertisements